Book et Foredrag med Hyggepianisten

Jeg har efter nogle vellykkede foredrag i 2019 fået lysten til at fortsætte dette tilbud. Ønsker du/I et anderledes foredrag, så kommer jeg gerne og fortæller om de mange sjove og mærkværdige oplevelser jeg har haft på det utal af jobs, som jeg nu har spillet igennem cirka 25 år. Der vil så være mulighed for, at synge med på nogle af de sange jeg vil spille undervejs fra et hæfte, som jeg medbringer. Der vil være mulighed for at stille spørgmål og er der særlige ønsker om sange, kan dette selvfølgelig arrangeres. Det vil tidsmæssigt være mellem en og to timer.Hyggepianisten Jesper Boye billeder til hans hjemmeside, taget på Drop In på Telefonvej i Søborg

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment