Historik & Links
Historik

Som hyggepianist har jeg mere end 25 års erfaring og jeg har i høj grad medvirket til, at rigtig mange fester er blevet husket som noget særligt ! Se Anbefalinger.:

Anbefalinger Anbefalinger

Til dagligt er jeg musikskolelærer på Gladsaxe Musikskole, hvor jeg underviser i klaver og band og har været ansat der i mere end 25 år. Se link.

Jeg har spillet med i et utal af andre sammenhænge – først og fremmest i mange forskellige bands gennem mere end 30 år. Derudover har jeg medvirket i nogle tv-programmer på DR 1 og DR 2 og TV2 i 90’erne og 00’erne og senest medvirket i MGP 2012 som coach. Har også medvirket på flere CD-indspilninger. Jeg har tillige akkompagneret forskellige kor.

Derudover spiller jeg også i duo- og trio-projekter, som selvfølgelig kan hyres sammen med hyggepianisten som et indslag på en time eller to. Pt spiller jeg sammen med Henrik Lilleholt på saxofon, hvor genren overvejende er jazzy. Ønskes der sang til en event til jeres arrangement, så anbefaler jeg Chris Kingo, som er en fantastisk god sanger. Se & Hør videoerne og link på siden Om Pianisten.

I 2019 har jeg haft nogle vellykkede foredrag om livet som hyggepianist. Der har været mange sjove og underfundige oplevelser. Det er muligt at booke mig til sådan et foredrag.

I rigtig mange år, har jeg også lavet mit eget musik og blandt andet lagt det op på YouTube. Her ligger mere end 50 videoer med mine egne produktioner. Tjek det gerne ud herpå siden med link.: www.keyboyemusic.dk

Hyggepianisten spiller også på harmonika til blandt andet morgenmusik til sølvbryllup og lign. arrangementer.

Mit navn er – Jesper Boye Nielsen

Links

www.visuelmedie.dk

Fotograf : Michael Altschul har taget alle billederne herpå siden.

.

Musikskolens website.

.

www.keyboyemusic.dk

Min Musik – Mine egne produktioner.

.

www.ryanweb.dk

Palle Ryan har hjulpet med opsætningen af denne hjemmeside.

.

https://www.youtube.com/@LilleholtSaxofon

Henrik Lilleholt Saxofonistens YouTube kanal.

.