Anbefalinger & Gæstebog
Indlæg & Anbefalinger

Rigtig mange tak for god musik til vores sølvbryllup. Det var dejligt med musik under middagen, og bagefter spillede du op til brudevalsen og gæsterne dansede med bagefter. Vi kan kun give dig vores allerbedste anbefalinger.
Mange hilsener Hans Henrik – Herlev Kro 2023


Kære Jesper.

Tak fordi du kom og spillede til mit fødselsdagsarrangement 7/8 22 på Fyrkroen i Gilleleje. Du var med til at skabe en rigtig god stemning med dejlig afdæmpet klaverspil mens vi spiste (så vi også kunne tale sammen). Dit repertoire er alsidigt og du spiller godt. Du har virkeligt sans for at sætte dig ind i hvad dine gæster vil høre (her var aldersgruppen 0- 85 år.) Jeg havde lavet et lille sanghæfte med sange vi kunne synge. Du bad om titlerne og havde forberedt dig godt, hvilket bevirkede, at vi meget bedre kunne synge og holde rytmen.

Desuden havde du en meget behagelig fremtoning. Alt ialt gav du et kæmpe bidrag til dagen, som gjorde at både gæsterne og jeg selv havde en skøn og minderig dag. STOR TAK JESPER. Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender.

Mange hilsner Lisbeth Nipper


Hej Jesper.
Tak for god underholdning til vores 150 års fest. Fin og rolig musik under middagen. Frisk og stemningsgivende dansemusik. Tak for godt samarbejde før festen. Vi kan trygt anbefale Hyggepianisten til andre.

hilsen Erik og Ingelise Hjortshøj – 07.10.22.


Vi havde stor glæde og fornøjelse af Jesper Hyggepianisten, d. 4/11 2022: til min fars 90 års fødselsdag, dejlig stille og rolig musik,  der passede perfekt til selskabet, Jesper havde gjort en kæmpe indsats inden, da vi havde nogle specielle ønsker, til hvad Jesper skulle spille, god kommunikation hele vejen igennem om vores ønsker, kæmpe tak, kommer helt sikkert tilbage.
Kh. Helle


Anbefaling fra plejehjemmet DortheMarieHjem i Rødovre – 2022

Dorthe MarieHjem  


Hej Jesper

Tak for dejlig musik til min fars fødselsdag og muntre indslag med harmonikaen. Det var super godt. Det var helt igennem en dejlig dag og vi var udenfor i det eventyrlige vejr resten af dagen, så vi  behøvede ikke at tænke på corona masker.

Anmeldt af Hanne Dalgaard d. 30.09.2020

 


Hej Jesper Nov. 2019.

Vil bare lige sige dig tak for en fantastisk musik til vores guldbryllup . Vores gæster var meget begejstret og du har fået en masse ros. Du forstår fuldt ud at spille , så man kan høre dig og alligevel så dæmpet, at gæsterne kan tale sammen .

Det er jo altid spændende, når man hyre en musiker man ikke kender. Det var så heldigt at det var dig der dukkede op da jeg søgte.

Håber du kom godt hjem og at vi mødes igen lige pludselig.

Store knus fra Boye og Nina ❤️


Kære Jesper. 1. juni 2019.
Tusind for dit herlige bidrag til min fest.
Der var fyldt på dansegulvet med det Samme og alle gav den Max gas, du var super god til at fornemme, hvad der skulle spilles.
Mange hilsener fra Eva Malfilatre.


Perfekt underholdning til vores sølvbryllup

Dejlig dæmpet musik under middagen og et smidigt og velafstemt akkompagnement til sangene. Efter middagen spillede Jesper op til dans med et repertoire som bød på musik for både unge og ældre – der var virkeligt gang i den. Kan varmt anbefales.

 

Anmeldt af Lilli Andersen d. 27. maj 2019

Dejlig musik til familiefest for 70 gæster

Dæmpet musik under spisning (alle kunne tal sammen uden problemer).
Dansemusik efter spisningen med kendte numre. Helt som vi kunne ønske det.

Anmeldt af Mogens Friis d. 9. marts 2019

Glimrende musiker

Hyggepianisten er en sympatisk person, som var klar til tiden, godt forberedt og fleksibel til vores fødselsdagsfest. Hans repertoire var bredt og velvalgt dels under middagen og dels under det efterfølgende kaffebord med dans. Alle gæsterne var tilfredse med den musikalske indsats.

 

Anmeldt af Kristian Neerup d. 28. december 2018

Alle gæsterne var vilde med din musik og det var en fantastisk fest med din medvirken. Jeg sender hermed et link, som jeg lige har oploadet.

-https://youtu.be/J6MNiibQVPM

Kh. Nghi Que Ma & Minhtha – Surprise party 2018


Vi havde den glæde, at have Jesper til at spille under middagen samt til dansen bagefter til vores fælles fødselsdag 4.8.17. Dejlig afdæmpet musik under middagen og rigtig god dansemusik bagefter, så vi kan varmt anbefale Jesper, som samtidig er hyggelig og en del af festen.

Mange venlige hilsner

Ole og Bente


Hej Jesper April 2017.

Tusind tak for musikken under middagen og brudevalsen til vores bryllup.

Vi kan varmt anbefale Jesper, han spillede ganske diskret og klassisk under maden, virkelig professionel og akkompagnerede tillige under festsangene.

Vi synes både Jesper var dygtig og hyggelig og så var dialogen op til festen god, det hele for en meget fornuftig pris.

Vi vil varmt anbefale Jesper og huske ham til fremtidige fester.

De bedste hilsner

Sascha og Anders.


Hej Jesper Jan. 2017.

Du spillede til Birgits 70 års fødselsdag og vi vil gerne endnu engang sige tak for en super musik underholdning, Birgit havde en dejlig aften.

Mvh. Birgit & Leif


Hej Jesper Dec. 2016.

Det er nu 4. år i træk, at vi har nydt godt af din underholdning til vores årlige julefrokost for vores brugere/medarbejdere. Vi er et værksted for mennesker med specielle behov, der for dig har krævet, at du skulle omstille dig og have en særlig menneskelig indsigt. Vi synes, at du har formået, at møde alle vores brugere/medarbejdere lige netop der, hvor de hver især er. F.eks. kan vi nævne, at vores brugere/medarbejdere nyder, at du er så åben og ligetil og at de alle føler sig trygge i dit selskab. De har i alle årene nydt hvert et minut ved siden af dig og det, at de kunne få lov til at synge i mikrofon og holde diverse taler. Det giver os alle en særlig oplevelse sådan en dag, og det er det hele værd, når vi ser vores brugere/medarbejdere lyse op på en helt anden måde. Vi vil sige dig et stort tak for, at du stiller op, og er med til at give os alle en dejlig dag. Vi ser frem til endnu engang at booke en tid i din kalender her i 2017.

Mange hilsner

Personalet og brugere/medarbejdere på JAC

Sandtoften – Gentofte


Hej Jesper

Tusind tak for en helt igennem flot indsats. Gæsterne synes, at du var helt fantastisk.
Du kunne både følge de faste indslag og stikke en finger i jorden når det var nødvendigt.
De elskede din ”slow hand” der viste, at du har stor indlevelse i musikken. Den flyder let fra din hånd,
og det er der ikke mange, der mestrer til perfektion. Godt gået Jesper!

Håber at vi ses til en anden fest!

Mange hilsener
Lena Franch med mange flere/IBK


Hej Jesper 30.11.2015

Vi vil gerne sige mange, mange tak for en vellykket aften.
Vi og vores gæster var utrolig glad for din musikalske underholdning igennem alle timerne.
Håber du fik lidt at spise og drikke. Vi var så optaget af vores gæster så vi ikke rigtig kunne takke dig på aftenen.

Derfor endnu et stort tak !!!!

Mange hilsner
Per & Karin


Egle og Erik Broman

Jesper er en ægte hyggepianist. Diskret, hyggeligt og meget stemningsfuldt spillede Jesper under hele middagen til vores bryllup på Skjoldenæsholm Lørdag d. 22 August 2015. Jesper skabte en god atmosphere med musikken og samtidig understøttede han de festlige
indslag og sangene på fantastisk vis. Min hustrus smukke kærlighedssang til mig under middagen ”Speak softly” from ”The Godfather”, var akkompagneret på klaveret på skønneste vis af Jesper. Efterfølgende spillede Jesper op til dans med fed basguitar og keyboard.


Hej Jesper.
Tusind tak for din musik til vores bryllup d 25 juli 2015 det var bare helt igennem fantastisk.
Mange hilsner fra Camilla og Lars


Kompliment for dit spil. Jeg har hørt alle dine indspilninger der ligger på YouTube og jeg nyder din teknik. Især “Når lygterne tændes” er fantastisk og så har du hele melodien med.
Venlig Hilsen
Leif Schiødt


Kære Jesper

Tak for rigtig god musik ved barnedåben i Ringsted, det gav en hyggestemning der var med til at gøre dagen uforglemmelig.

Vi kan varmt anbefale dig som hyggepianist.

Kærlig hilsen
Helle og Renè


Hej Jesper
Tak fordi du var med til at gøre min 60 års fødselsdag rigtig god den 27-9-2014 med dejlig hygge musik og dansemusik senere
Hilsen mianne


Kære Jesper.
Mange tak for god musikunderholdning ved vores familiefest den 16. maj 2014 på Præstekilde Hotel. Du var med til at skabe den gode stemning ved festen og vi kan varmt anbefale Jesper som festmusiker.
Mange hilsner
Lilian og Sven-Erik.


Hej Jesper. Du har spillet til vores Guldbryllup, d. 21-03 fra kl. 13,00 og vi syntes du spillede godt, som vi havde forventet og som musikker har du en dejlig udstråling., vi kan godt anbefale dig.
M.v.h.
Bente og Lindy.


Hej Jesper!
Tusind tak for en super aften med dejlig klavermusik til vores middag. Vi er super tilfredse.
Håber vi ses en anden gang
Mvh.
Anders, Sunrise Reklamebureau.


Kære Jesper.
Tak for at du spillede til Socialdemokraternes skovtur i Reehs Baghus, stille musik som du spillede under frokosten, derefter sang og danse musik resten af eftermiddagen. En dejlig dag, tak skal du have.


Kære Jesper

Når det blev en stor succes med festen lørdag den 15 nov. på CBS, så skyldes det ikke mindst dit eminente spil. Under middagen afdæmpet, men alligevel rytmisk og humørfyldt. Du piftede folk op. Og til dansen senere lige netop de melodier, som dette publikum kendte og satte pris på.

Fint gået hele vejen! Håber du kom godt hjem. Mange hilsener og tak for din indsats, ERIK.


Kære Jesper. Du spillede musik ved vores bryllup, 10. september 2011 Det er med stor glæde at anerkende dig, din musik og især din omhyggelige evne til at præcisere de nøjagtige ønsker for en tilfredsstillende fest for dine kunder! Vi havde et forrygende bryllup og det var især din indsats som gav alle vores gæster en mindeværdig oplevelse med sig hjem. Alle vores gæster var vilde med dig! Du var endda så open minded at du begav dig ud i et nummer som du ikke kendte i samarbejde med vores kære ven Ivan, for at spille en helt speciel sang til os. Vi vil aldrig glemme dig! Du er ufattelig positiv, smilende, glad, åben og imødekommende! Vi har været utrolig glade for at du var med til vores bryllup og for din indsats! Vi vil og har allerede anbefalet dig til andre! Vi vil fortsat have dig i vores tanker til fremtidige arrangementer! Mange hilsner, Karina & Martin.


Hej Jesper. Vi vil gerne sige dig 1000 tak, for en rigtig god aften ved vores bryllup den 28. august 2010 på Skipperkroen i Mullerup. Det var en kanon fest, som du med din gode musik var med til at gøre rigtig festlig. Vi vil helt klart anbefale dig til andre, der skal holde fest. Vi syntes det var suverænt godt, at du ud over at være hyggepianisten under middagen, også var den “rockende basguitarist” ved dansen. Det fik lokket nok en tante på gulvet. Endnu engang tak til dig. Med venlig hilsen Jeanne og Per Halkjær


Kære Jesper
Tusind tak for at du ville underholde os og vores gæster på vores bryllupsdag 3. maj 2008.
Alle synes din musik var helt fantastisk.
Og vi havde i hvert fald en helt vidunderlig dag, der fuldstændig overgik vores vildeste forventninger.

Mvh. Hr. & Fru Sievers


Thank you so much for some really nice music all through the night. It was very enjoyfully. Thank you.

Viggo Mortensen – Skuespiller.

Dragør Badehotel – Juni 2006

Skriv et indlæg her i min gæstebog

Skriv her i nedenstående beskedbox

Send besked

Fotoalbum